Recycling staat centraal in Aagje's werk

In 2023 werden 10 werken aangekocht door hotel Rosa in Oostende om in het kader van duurzaamheid en de circulaire economie de benedenetage van het hotel te verfraaien.

Al in 1997 werd door het Markiezenhof Bergen op Zoom door de toenmalig directeur Renee Bastiaanse ook recycle werk gekocht en in 2009 werd ik gelukkig van een project met Ferry Samuels en zijn werknemers van Eco-Point waar sinaasappelschillen worden gerecycled tot schoonmaakmiddelen.

Mijn recycle werk werd gekoesterd door vele galeriehouders, waarbij de dit jaar overleden Sabine van Paemel (om nooit te vergeten) uit Belgiƫ een centrale plaats innam.
  
Niet omdat het actueel is op dit moment maar omdat het in mijn genen zit, werk ik al mijn hele leven met zooi van de straat, zo nu en dan iets van de kringloop maar in principe met alles wat al een eerder leven heeft gehad.
Misschien omdat ik opgroeide in een arm buurtje achter een scheepswerf in Gorinchem. Niet nieuw kopen, maar het geluk
van zonder of met weinig geld de schoonheid van wat gebruikt is te zien en te koesteren en regelmatig in de vorm van een kunstwerk een nieuw ander leven te geven.